Oprostiti prevaru?
2 posters
Strana 1 od 1
Oprostiti prevaru?
Da li biste opostile prevaru?
Da li ste nekada do sad bile u takvoj situaciji,
da li nakon prevare stvari mogu da ostanu iste,cak i ukoliko partner/ka oprosti?
Da li ste nekada do sad bile u takvoj situaciji,
da li nakon prevare stvari mogu da ostanu iste,cak i ukoliko partner/ka oprosti?
Re: Oprostiti prevaru?
Iskreno, ako bih saznala da me je prevario,ma oduvala bih ga iz zivota..Ja bih volela da mogu da predjem preko takvih stvari ,ali znam da ne bih mogla!
A da se patim sa tim mislima,nepoverenjem,paranojom i sl...ma,ne pada mi na pamet.Nije jedini..Ako sam ja fer,sto nije bio smeker pa i on mene postovao..
Nije mi se do sad desila situacija,ali poznavajuci sebe,znam ishod-def.raskid!
A da se patim sa tim mislima,nepoverenjem,paranojom i sl...ma,ne pada mi na pamet.Nije jedini..Ako sam ja fer,sto nije bio smeker pa i on mene postovao..
Nije mi se do sad desila situacija,ali poznavajuci sebe,znam ishod-def.raskid!
Maka- moderator
- Broj poruka : 45
Godina : 38
Datum upisa : 18.07.2008
Re: Oprostiti prevaru?
Srecom nisam bila u takvoj situaciji ali znam kako bi reagovala,
sigurno ne bi oprostila prevaru,ne bi cak bila u vezi u kojoj sumnjam da me partner vara jer je veza bez poverenja u mom slucaju nemoguca.
Takodje sam sigurna da ne bi odnos posle toga mogao biti isti,cak i posle raskida ne bi ostala u dobrim odnosima sa njim jer bi smatrala da me je izdao,a sa takvom osobom ne mogu da budem u dobrim odnosima.
sigurno ne bi oprostila prevaru,ne bi cak bila u vezi u kojoj sumnjam da me partner vara jer je veza bez poverenja u mom slucaju nemoguca.
Takodje sam sigurna da ne bi odnos posle toga mogao biti isti,cak i posle raskida ne bi ostala u dobrim odnosima sa njim jer bi smatrala da me je izdao,a sa takvom osobom ne mogu da budem u dobrim odnosima.
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu