Zivot bez mobilnog telefona
5 posters
Wonderful world :: Drustvo :: Drustvo :: Nauka i tehnika
Strana 1 od 1
Zivot bez mobilnog telefona
Da li biste mogle da zamislite svoj zivot bez mobilnog telefona?
Koliko ste zavisne od ove spravice i koliko bi vam se zivot promenio kada ga ne biste imale?
Koliko ste zavisne od ove spravice i koliko bi vam se zivot promenio kada ga ne biste imale?
Re: Zivot bez mobilnog telefona
mislim da bi umrla bez mobilnog telefona..
ja bez njega ne mogu..pre nekoliko dana sam s*ebala telefon i odnela ga na popravku,i ja sma jedva dva dana izdrzala bez telefona..voli8m da kuckam poruke..to mi je najzanimljivije...
ja bez njega ne mogu..pre nekoliko dana sam s*ebala telefon i odnela ga na popravku,i ja sma jedva dva dana izdrzala bez telefona..voli8m da kuckam poruke..to mi je najzanimljivije...
*tanja*- Broj poruka : 18
Datum upisa : 17.05.2008
I ja sam telefonski zavisnik,
bilo bi mi potrebno dugotrajno i mucno odvikavanje da bi se navikla na zivot bez njega.
bilo bi mi potrebno dugotrajno i mucno odvikavanje da bi se navikla na zivot bez njega.
Leil@- Broj poruka : 40
Datum upisa : 08.08.2008
zivot bez mobilnog telefona....pa sta da kazem nije moguce bre..
Kraljica Prokletih- Broj poruka : 9
Datum upisa : 09.08.2008
Ja moram da priznam da mi sada mobilni telefon prestavlja potpuno nevaznu i sporednu stvar u svakodnevnom zivotu,a ne biste verovale da se do pre par godina nisam odvajala od njega,nisam ga iskljucivala ni dok spavam.
Ja moj ni dan danas ne iskljucujem ni dok spavam,
jednostavno ne mogu bez njega,
sluzi mi ukvalno za sve,da li sto me podseca na obaveze,rodjendane bliskih,za svakodnevno dopisivanje sa prijateljima i naravno najbitnije u svakom trenutku mogu da se cuem sa kim god pozelim.
jednostavno ne mogu bez njega,
sluzi mi ukvalno za sve,da li sto me podseca na obaveze,rodjendane bliskih,za svakodnevno dopisivanje sa prijateljima i naravno najbitnije u svakom trenutku mogu da se cuem sa kim god pozelim.
Pearl- moderator
- Broj poruka : 27
Godina : 37
Datum upisa : 08.08.2008
Wonderful world :: Drustvo :: Drustvo :: Nauka i tehnika
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu