Clanice predstavite se
+4
*tanja*
lasata
zalosna_sova
Wonderful
8 posters
Strana 2 od 2
Strana 2 od 2 • 1, 2
Re: Clanice predstavite se
Brankicce sad kad si probila led sledicu te
Ja sam Jelena,imam 24 godine,iz Beograda sam.
Mozda je i meni vreme,ali nemam muza,a Boga mi ni decu.
Imam bas finog decka i mnogo se volimo
I meni se bas svidja forum tako da ostajem sa vama kako bismo ga ucinile boljim
Ja sam Jelena,imam 24 godine,iz Beograda sam.
Mozda je i meni vreme,ali nemam muza,a Boga mi ni decu.
Imam bas finog decka i mnogo se volimo
I meni se bas svidja forum tako da ostajem sa vama kako bismo ga ucinile boljim
Cipelica- moderator
- Broj poruka : 50
Godina : 40
Datum upisa : 18.07.2008
Brankice, Cipelice (Jelena)... dobro dosle...
lasata- moderator
- Broj poruka : 112
Datum upisa : 07.05.2008
Cipelica- moderator
- Broj poruka : 50
Godina : 40
Meni se cini da sam ja previse mlada...
Jagodica Bobica- Broj poruka : 13
Nadam se da ce nam biti super ovde..
Moja aviokompanija je Princ..
Moja aviokompanija je Princ..
Maka- moderator
- Broj poruka : 45
Godina : 37
@Maka - Pa ti si na malim avioncicima... Gde vam je sada poslovni prostor kad ste otisli iz Enjuba? Moj suprug je kapetan na B727 a sin leti male sportske avione za sada... Cilj mu je da i on predje na tip... B737 Ja sam kratko radila taj posao ali bilo je to pre dosta vremena. A gde nam radi koleginica Brankica?
lasata- moderator
"Mali,ali za.ebani "
predivni su,a i nemam puno posla,do 6-oro putnika
sad su kancelarije blizu Pohorske,na Novom Beogradu..
predivni su,a i nemam puno posla,do 6-oro putnika
sad su kancelarije blizu Pohorske,na Novom Beogradu..
Maka- moderator
- Broj poruka : 45
Godina : 37
Hvala na dobrodoslici........slatke ste.........
Nego,Cipelice-Jelenice,imas,bre,tek 24,uzivajte u vasoj lepoj vezi,a vreme ce doci kad mu bude vreme,hehe ,u mom postu sam to rekla onako,kao bezveze,nikad nisam verovala u te price da kao-vreme ti je,sta cekas,bla,bla..... a ako se vi osecate spremni za taj korak-sto da ne-to vam niko ne moze zabraniti--pa ja sam pobegla od kuce da bi bila sa mojim dragim,napravila sam shit,al to je ljubav,to jace je od svega.....
Lasata-smem li da se ovako raspisem-ja se malo zanela-ipak je ovo za predstavljanje......
Posto ne mogu da cekam odgovor--da ja nastavim,hehhe...
Izvinjavam se unapred..
Sto se tice stjuardesica--ja ne radim vec 4 god,a radila sam na aerodromu kao zemaljska stjuardesa--pa sam posle presla u free-shop,pa onda opet stjuardesa--i onda sam ih 'zeznula' i ostala u drugom stanju,radila do 4 meseca(dok sam mogla da se uvucem u uniformu...jel ),i tako,sad se ne bih vracala,ne buh mogla taj tempo da izdrzim....
Maka--pa tebi je super--nadam se da uzivas u poslu...
A gde je Lasata radila?...
ja vam onda i nisam neka koleginica,nisam bila leteca,hehe....
Eto,toliko od mene,onako,''ukratko''
Nego,Cipelice-Jelenice,imas,bre,tek 24,uzivajte u vasoj lepoj vezi,a vreme ce doci kad mu bude vreme,hehe ,u mom postu sam to rekla onako,kao bezveze,nikad nisam verovala u te price da kao-vreme ti je,sta cekas,bla,bla..... a ako se vi osecate spremni za taj korak-sto da ne-to vam niko ne moze zabraniti--pa ja sam pobegla od kuce da bi bila sa mojim dragim,napravila sam shit,al to je ljubav,to jace je od svega.....
Lasata-smem li da se ovako raspisem-ja se malo zanela-ipak je ovo za predstavljanje......
Posto ne mogu da cekam odgovor--da ja nastavim,hehhe...
Izvinjavam se unapred..
Sto se tice stjuardesica--ja ne radim vec 4 god,a radila sam na aerodromu kao zemaljska stjuardesa--pa sam posle presla u free-shop,pa onda opet stjuardesa--i onda sam ih 'zeznula' i ostala u drugom stanju,radila do 4 meseca(dok sam mogla da se uvucem u uniformu...jel ),i tako,sad se ne bih vracala,ne buh mogla taj tempo da izdrzim....
Maka--pa tebi je super--nadam se da uzivas u poslu...
A gde je Lasata radila?...
ja vam onda i nisam neka koleginica,nisam bila leteca,hehe....
Eto,toliko od mene,onako,''ukratko''
brankicca- Broj poruka : 44
Godina : 45
Datum upisa : 19.07.2008
Ma draga samo ti pisi koliko zelis. Ovo i jeste prostor za predstavljanje. Vazno je da nismo off topic a pisanje je vise nego OK.
Ja sam bila u AGX koji se, pretpostavljam da znas, rasturio ali ja vec tada kada se to dogodilo davno nisam bila na tom radnom mestu. Znas kako ide, dete, brak... Suprug je isto letac pa bi bio raspad sistema.
Ja sam bila u AGX koji se, pretpostavljam da znas, rasturio ali ja vec tada kada se to dogodilo davno nisam bila na tom radnom mestu. Znas kako ide, dete, brak... Suprug je isto letac pa bi bio raspad sistema.
lasata- moderator
E,hvala na podrsci za raspisivanje, Znaci ti vec duze vreme ne radis,i sto kazes bio bi raspad sistema,pa da...Zamisli da se posvadjate u avionu,
Jel on sad radi u nekoj privatnoj ili ....a ti ,cime se bavis,osim cuvanja dece,muza...Vidim napisala si dete,sto znaci da imas jedan komad,koliko ima godina.....
Jel on sad radi u nekoj privatnoj ili ....a ti ,cime se bavis,osim cuvanja dece,muza...Vidim napisala si dete,sto znaci da imas jedan komad,koliko ima godina.....
@Brankica - nisi me uopste ukapirala. Ja sam napisala da se raspao AGX a ne da je raspad sistema izmedju mene i mog muza. Kakvo svadjanje u avionu? Skroz si pogresno procitala ono sto sam napisala. Druga stvar, radim za jednu americku firmu i nikoga ne cuvam jer pretpostavljam da znas kako se radi kod amera. Muz mi je odrastao - neces verovati - a i sin ima 21 godinu i on upravo leti na malim avionima. A da... a kum mi je bio direktor free shop-a do nedavno pa te on verovatno zna, bas cu ga pitati.
lasata- moderator
lasata ::. Znas kako ide, dete, brak... Suprug je isto letac pa bi bio raspad sistema.
E,izvini sto sam pogresno razumela,al sam tako shvatila iz,onog gore,navedenog.....Stvarno nisam mislila nista lose,verovatno si i ti mene pogresno razumela...i nisam mislila da cuvas muza,jer su muzevi,u vecini slucajeva,odrasli ljudi.....Imas i vec velikog sina,dobar posao......Pretpostavljam kako ti je kod Amera,sestra mi je tamo vec 4 god,pa se koliko-toliko razumem u njihov sistem rada i poslovanja....
Ja sam prestala da radim 2004,pa ako je kum radio u to vreme,zna me-
U svakom slucaju, Lasata , jos jednom se izvinjavam ako sam te necim uvredila,al moj post je vise bio u nekom duhovitom smislu napisan...
Ma kakava uvreda... Ni traga nema tome, nego da ne steknes pogresan utisak. U pravu si, mislila sam da bi bio raspad porodicnog sistema jer ne mogu oba bracna druga da 'lanzaju' po belom svetu. Ali konkretno sam mislila na raspad sistema u AGX jer pretpostavljam da znas da smo otisli u stecaj. Nema nesporazuma, sve je u najboljem redu zaista. Inace, skoro da si u pravu oko ovog cuvanja muzeva ali ne u kontekstu 'cuvam ga, ne dam ga' nego je mm imao infarkt u maju pa je sada malo kilav ali ide na bolje. Oporavice se.
lasata- moderator
Lasata,stvarno mi je zao sto cujem za infarkt,nadam se da ce se brzo oporaviti,a i kazes vec je bolje--zelim vam sve najbolje.....Cuvaj muza u tom smislu....
Ko sisa AGX,mozda je i bolje da se ne radi na istom mestu,ja i moj muz smo radili na aerodromu,samo sto je on bio u keteringu,pa me malo -malo,juri po gejtovima,ceka na pisti kad radim neki avion,a i pocela sam da se gojim.. Bilo je tu i ljubomore i svega,al vise ne radimo,sad smo okupirani nekim drugim poslovima,dobro, ja vise sa detetom,a on nesto privatno,i tako...da ne davim...
pozz
Ko sisa AGX,mozda je i bolje da se ne radi na istom mestu,ja i moj muz smo radili na aerodromu,samo sto je on bio u keteringu,pa me malo -malo,juri po gejtovima,ceka na pisti kad radim neki avion,a i pocela sam da se gojim.. Bilo je tu i ljubomore i svega,al vise ne radimo,sad smo okupirani nekim drugim poslovima,dobro, ja vise sa detetom,a on nesto privatno,i tako...da ne davim...
pozz
Oooo,vidim da ste se lepo raspricale i upoznale dok mene nije bilo i bas mi je drago zbog toga.
Sto se mene tice mozete ovde astaviti upoznavanje a imamo i wonderfull cafe
https://wonderfullworld.forumsr.com/zabava-f19/wonderfull-caffe-t8.htm
u kojem mozete caskati o cemu god zelite jer u njoj ne postoji off topic
Sto se mene tice mozete ovde astaviti upoznavanje a imamo i wonderfull cafe
https://wonderfullworld.forumsr.com/zabava-f19/wonderfull-caffe-t8.htm
u kojem mozete caskati o cemu god zelite jer u njoj ne postoji off topic
Strana 2 od 2 • 1, 2
Strana 2 od 2
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
|
|