Zdrava ishrana
2 posters
Strana 1 od 1
Zdrava ishrana
Koliko paznje pridajete planiranju ishrane?
Da li se zdravo hranite i sta je uopste zdrava ishrana?
Da li se zdravo hranite i sta je uopste zdrava ishrana?
Re: Zdrava ishrana
Evo ovde imate jednog eksperta za zdravu ishranu i nutricionistickog savetnika. Samo navalite sa pitanjima.
lasata- moderator
- Broj poruka : 112
Datum upisa : 07.05.2008
Zadovoljstvo nam je...
lasata ne prestajes prijatno da me iznenadjujes
Dobro bi mi dosla preporuka za zdravu niskokaloricnu veceru,
takodje me zanima da li vreme poslednjeg obroka ima veze u koliko sati lezemo u krevet,
jako mi je tesko da veceram u 18 h i ne jedem posle nista do 02
lasata ne prestajes prijatno da me iznenadjujes
Dobro bi mi dosla preporuka za zdravu niskokaloricnu veceru,
takodje me zanima da li vreme poslednjeg obroka ima veze u koliko sati lezemo u krevet,
jako mi je tesko da veceram u 18 h i ne jedem posle nista do 02
Lepa niskokaloricna i izbalansirana vecera: jogurt (naravno Fit sa 0% mm), 1 parce integralnog hleba, povrce i malo sira (Ella sir sa 0% mm). Sita a kcal zanenarljive. Zadovoljna?
Znam da ti je tesko da ne jedes uvece. I ja sam taj tip 'nocnog zderaca'. Zato i imam ovih par kilica viska ali sredicu ja to.
Veoma je bitno kada je poslednji obrok bez obzira na to kada ides u krevet. Poslednji obrok bi trebalo da bude najkasnije ali naj... naj... najkasnije u 20h. Ja licno isto kasno lezem (ili rano, zavisi kako gledas) pa zato uvece uvek brisem negde od kuce (citaj frizidera). Odem u vecernjim satima na klizanje ili tai chi ili odem negde sa drustvom i igram jamb. Bilo sta, samo iz kuce...
Nadam se da sam pomogla.
Znam da ti je tesko da ne jedes uvece. I ja sam taj tip 'nocnog zderaca'. Zato i imam ovih par kilica viska ali sredicu ja to.
Veoma je bitno kada je poslednji obrok bez obzira na to kada ides u krevet. Poslednji obrok bi trebalo da bude najkasnije ali naj... naj... najkasnije u 20h. Ja licno isto kasno lezem (ili rano, zavisi kako gledas) pa zato uvece uvek brisem negde od kuce (citaj frizidera). Odem u vecernjim satima na klizanje ili tai chi ili odem negde sa drustvom i igram jamb. Bilo sta, samo iz kuce...
Nadam se da sam pomogla.
lasata- moderator
Do nekle...mada moram da se pozalim da je taj alla uzasan,
lepsi je prazan tost nego za njim...ima tako plastican ukus
lepsi je prazan tost nego za njim...ima tako plastican ukus
Ali ako hoces dobru liniju... Znas kako kazu - zasto boli kad se voli?
lasata- moderator
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu