* Epilacija *
4 posters
Strana 1 od 1
* Epilacija *
Zar nije san svake zene da se trajno resi svih dlacica sa svog tela?
Meni epilacija zvuci kao ostvarenje sna svake zene...jedino sto jos uvek ne znam nikog ko je probao da li stvarno deluje,cula sam da je dosta skupa pa ne bih da se zalecem ukoliko nije efikasno.
Sta vi znate o istoj?
Meni epilacija zvuci kao ostvarenje sna svake zene...jedino sto jos uvek ne znam nikog ko je probao da li stvarno deluje,cula sam da je dosta skupa pa ne bih da se zalecem ukoliko nije efikasno.
Sta vi znate o istoj?
Re: * Epilacija *
Evo da napisem ono sta sam cula. Sestra moje drugarice je epilirala prepone i kaze da stvarno deluje. Nema vise . I da treba da ode za par godina, posto ce verovatno izrasti nekoliko dlaka. Kazu da je to stvarno super. Jeste skupo al sta da se radi. I upoznala sam jednu devojku koja radi u Epilionu, a joj zaboravila sam koliko kosta tretman Malo sam postala senilna ( godine me stizu ) ali mislim da je oko 200e. Nisam sigurna, ali mi se cini da je tu negde cena. Tako mi i kaze ta drugarica sto joj se sestra epilirala.
zalosna_sova- Broj poruka : 65
Godina : 49
Datum upisa : 03.05.2008
Dosta je to jeftinije...postavicu cene uskoro salona u kojem je moja drugarica radila.
Sta bi sa cenama?
Mene bas zanima epilacija,vec dosta dugo razmisljam da krenem da radim,dok se ne otarasim dlacica sa celog tela
Mene bas zanima epilacija,vec dosta dugo razmisljam da krenem da radim,dok se ne otarasim dlacica sa celog tela
Leil@- Broj poruka : 40
Datum upisa : 08.08.2008
Takodje me zanima.... Uradila bih epilaciju nogu, mada predpostavljam da ce to biti jako dugo, mukotrpno i.... Skupo.
Macka-u-cizmama- Broj poruka : 7
Datum upisa : 27.01.2009
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu