*** sat ***
4 posters
Wonderful world :: Lepota i zdravlje :: Lepota :: Moda
Strana 1 od 1
*** sat ***
Ne znam da li nesto vise volim nego dobar sat,
kakve satove vi nosite?
kakve satove vi nosite?
Poslednji izmenio Wonderfull dana Sre Maj 07, 2008 5:48 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
Re: *** sat ***
Imam 3 sata. Jedan je fosilov, svetlo plavi ( dragi mi ga je kupio za godisnjicu ) i on mi je najgrazi, samo bateriju nikako da zamenim, a mnogo je lep; drugi crveni sa nekim cirkoncicima, kupila sam ga u maloj idei u onoj radnji gde ima nakita, snalica i svega, i on mi je mnogo lep; i treci sam uzela pre neki dan u avonu od koleginice, i on je bas sladak. A nijedan ne nosim jer nemam neku naviku.
zalosna_sova- Broj poruka : 65
Godina : 49
Datum upisa : 03.05.2008
Uh sto je lep i ja bi takav
zalosna_sova- Broj poruka : 65
Godina : 49
Datum upisa : 03.05.2008
jao,ja obozavam satove!!
imam ih svakakve.Jedan model imam u 4 boje
Imam 5 Diesel sata-oni su mi za opustene varijante(svi su glomazni,sirokih narukvica)
4 isti model JACOB&Co.(model od pre 2 godine,znate onaj okrugli sa cirkonima okolo)
2 Louis Vuitton(oni su isto okrugli,ali diskretniji,to mi je bas onako kad se skockam,svadbe i slicno...ali furam ih i na farke)
1 Armani(obican,crna narukvica,bela pozadina satica..)
i to je to..
Obozavam veelike satove..Stvarno ih imam dosta,i za svaku kombinaciju,ali ja zato nemam farmerkica-vise od 3 para.Nemam.Ne volim farmerke nikako.
imam ih svakakve.Jedan model imam u 4 boje
Imam 5 Diesel sata-oni su mi za opustene varijante(svi su glomazni,sirokih narukvica)
4 isti model JACOB&Co.(model od pre 2 godine,znate onaj okrugli sa cirkonima okolo)
2 Louis Vuitton(oni su isto okrugli,ali diskretniji,to mi je bas onako kad se skockam,svadbe i slicno...ali furam ih i na farke)
1 Armani(obican,crna narukvica,bela pozadina satica..)
i to je to..
Obozavam veelike satove..Stvarno ih imam dosta,i za svaku kombinaciju,ali ja zato nemam farmerkica-vise od 3 para.Nemam.Ne volim farmerke nikako.
Maka- moderator
- Broj poruka : 45
Godina : 38
Datum upisa : 18.07.2008
Mozda ce vam zvucati cudno,ali ja nosim muske satve,
imam dva(crni i metalik).
Totalno sam sportski tip tako da mi ne ide da stavim zenski sat sa cirkoncicima kad sad u patikama i farmerkama.
imam dva(crni i metalik).
Totalno sam sportski tip tako da mi ne ide da stavim zenski sat sa cirkoncicima kad sad u patikama i farmerkama.
Leil@- Broj poruka : 40
Datum upisa : 08.08.2008
Wonderful world :: Lepota i zdravlje :: Lepota :: Moda
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu