Tata na porodjaju
2 posters
Strana 1 od 1
Tata na porodjaju
Puno puta sam cula da muskarci teze podnose prisustvo na porodjaju nego trudnica koja se poradja.
Sta mislite da li je bolje da tata prisustvuje porodjaju,koje su prednosti i nedostaci?
Sta mislite da li je bolje da tata prisustvuje porodjaju,koje su prednosti i nedostaci?
Re: Tata na porodjaju
Pa,evo,da ja kazem posto sam iskusila porodjaj...Kako mislis da mi tata prisustvuje porodjaju,hehhe.. Nego salu na stranu,po meni,to je stvar ukusa...Ovaj moj to ne bi podneo,tako da nisam ni insistirala,a i meni ne bi bilo bas prijatno,ali mi bude drago kad cujem da je neko to uradio--nekako mi je bas emotivno,sta reci,i sa njegove strane,opet hrabro....Ali ne verujem da je ikome bilo lakse da sve to pregura u prisustvu voljenog,ne mozes ni da razmisljas u tim momentima,a ne da jos gledas i dragog kako gleda,,,i tako to....
Mozda neke stvari muskarci ne moraju da vide,eto to je moj zakljucak.....i po tome kakav je ko,odredjuju se prednosti i nedostaci....
Nastavice se......hehehe
Mozda neke stvari muskarci ne moraju da vide,eto to je moj zakljucak.....i po tome kakav je ko,odredjuju se prednosti i nedostaci....
Nastavice se......hehehe
brankicca- Broj poruka : 44
Godina : 45
Datum upisa : 19.07.2008
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu