Upload fotografija
3 posters
Strana 1 od 1
Upload fotografija
Vrlo jednostavno...
iznad ovog prozora gde kucate poruku videcete vise ikonica,
jedna od njih je host an image,videcete pise sta koja znaci kada zadrzite misa na njoj.
Kliknete na tu ikonicu,idete na browse...,izberete sliku iz svog kompjutera koju zelite da stavite,zatim pritisnete host it,
iskopirate(copy) adresu iznad koje pise image i nalepite(paste) u ovaj prozor u kojem pisete poruku.
Nadam se da sam dobro objasnila,ako ima jos nekih nejasnoca slobodno pitajte.
Samo bi htela da napomenem da ne postavljate previse velike slike jer ima treba dugo da se ucitaju na stranici sto moze da stvori problem clanicama sa dial-up internetom
iznad ovog prozora gde kucate poruku videcete vise ikonica,
jedna od njih je host an image,videcete pise sta koja znaci kada zadrzite misa na njoj.
Kliknete na tu ikonicu,idete na browse...,izberete sliku iz svog kompjutera koju zelite da stavite,zatim pritisnete host it,
iskopirate(copy) adresu iznad koje pise image i nalepite(paste) u ovaj prozor u kojem pisete poruku.
Nadam se da sam dobro objasnila,ako ima jos nekih nejasnoca slobodno pitajte.
Samo bi htela da napomenem da ne postavljate previse velike slike jer ima treba dugo da se ucitaju na stranici sto moze da stvori problem clanicama sa dial-up internetom
brankicca- Broj poruka : 44
Godina : 45
Datum upisa : 19.07.2008
Re: Upload fotografija
Odlicno ti ide brankicce
Iskoristicu priliku da dodam jos jedan nacin ubacivanja slika,ali ne sa vaseg racunara vec sa interneta.
Znaci ukoliko nadjete neku sliku na nternetu koju zelite da postavite na forum pritisnite ikonicu prvi pored gore navedene host an image,image i u prozor koji vam se otvori iskopirajte (copy-paste) link slike koju zelite.
Nisam sigura da sam dobro objasnila tako da ukoliko ima nejasnoca,pitajte.
Iskoristicu priliku da dodam jos jedan nacin ubacivanja slika,ali ne sa vaseg racunara vec sa interneta.
Znaci ukoliko nadjete neku sliku na nternetu koju zelite da postavite na forum pritisnite ikonicu prvi pored gore navedene host an image,image i u prozor koji vam se otvori iskopirajte (copy-paste) link slike koju zelite.
Nisam sigura da sam dobro objasnila tako da ukoliko ima nejasnoca,pitajte.
Re: Upload fotografija
Pa,nemogu da verujem da bas niko nece nikakvu fotografiju da stavi,cccc... Stvarno ste neozbiljne....Ajde,malo to azurnije.....
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu